Zemědělská technika na prodej, koupit ojetých vozidel na Truck1
Česko - Český | EUR
00
Přihlaste se nebo se zaregistrujte
Katalog
Prodat
Podat inzerát
Druh
Je všeobecně známo, že zemědělská technika je hnací silou zemědělského sektoru. Současný vysoce efektivní vývoj, který zahrnuje informační technologie, přispívá k podstatnému zvýšení produktivity zemědělského podnikání díky automatizaci a mechanizaci všech prováděných prací. Zemědělská technika se klasifikuje podle klíče zemědělských odvětví: pěstování plodin, chov zvířat a lesnictví. Každá klasifikace sama o sobě obsahuje vhodnou skupinu speciálních zařízení, která se používají v různých stadiích výroby. Proces pěstování plodin je tedy podporován následujícími typy zemědělské techniky:
  • pro obdělávání půdy (pluhy, válce, kultivátory);
  • pro setbu (různé secí a sázecí stroje);
  • pro péči o plodiny (speciální zavlažovací a stroje pro hnojení);
  • pro sklizeň plodin (žací stroje, sekačky, kombajny různého druhu);
  • pro posklizňové práce (dopravníky, přívěsy, čističky na obilí).
  • Živočišná výroba využívá hlavně míchačky krmných směsí, dojicí stroje a vybavení sil.
Hlavním dopravním prostředkem, který zajišťuje většinu všech zemědělských prací, je traktor. Mezinárodní platforma Truck1 pomáhá najít spolehlivé dodavatele, kteří se zaměřují na prodej speciálních zařízení. V seznamu zemědělské techniky uvidíte různé nabídky od firem Claas, John Deere, Fendt a New Holland. Katalog zařízení oplývá jednotkami značek Krone, Deutz, Amazone nebo Kverneland. Snadno použitelná navigace a bohatý výběr použitých zemědělské techniky na prodej jsou koncipované tak, aby vám usnadnily hledání. Kromě toho máte možnost porovnávat nabídky jednotek, které potřebujete, podle klíčových technických údajů.
Používáním naší webové stránky vyjadřujete souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů, včetně používání souborů cookie a dalších technologií sledování. Cílem je zlepšit a přizpůsobit Vaši zkušenosti na těchto stránkách, na našich dalších stránkách a na stránkách inzerentů třetích stran, kteří s námi spolupracují. Naše partnerské společnosti mohou také ukládat soubory cookie ve Vašem zařízení nebo používat podobné technologie pro shromažďování a zpracování osobních informací. Další informace o tom, jak zpracováváme Vaše osobní údaje.